Ajankohtaista

Palveluhakemisto on julkaistu!

Tukeakotiin.fi:n hakemistosivu Satakunnan alueen ikäihmisten kotona asumista tukevista palveluista on julkaistu! Jos organisaatiosi ei ole vielä mukana, katso täältä liittymisohjeet: mukaan palveluhakemistoon

Kehitämme ja muokkaamme hakemistoa edelleen aktiivisesti, joten lähetäthän meille (mirje.halla@utu.fi) palautetta sen toiminnasta.  Mikä on epäselvää, mitä puuttuu, miten muokkaisit hakemistoa?

Kilpailijoista kumppaneiksi – verkostot asiakaslähtöisiä palveluita rakentamassa (webinaari ke 9.6. klo 12-16)

Tervetuloa KumppanuusAkatemia -hankkeen loppuseminaariin!

Ohjelma:

12:00 Tervetuloa
12:15 Rajapinnat verkostoyhteistyön tukena – tai esteenä Mervi Vähätalo (FT), lehtori, sosiaali- ja terveysala, SAMK
12:35 Hankkeen tuloksia ja keskustelua [monitoimijaverkostot]

13:00 Miten hoitotyö, kuntoutus ja terveysteknologia sovitetaan yhteen Heidi Anttila (FT), erikoistutkija, toimintakyky ja palvelutarpeet, THL
13:30 Hankkeen tuloksia ja keskustelua [digitaalisuus ja asiakaslähtöisyys]

14:30 Julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kumppanuudella uusia innovaatioita kotihoitoon Marja Sillanpää (TtM), lehtori, sosiaali- ja terveysala, Sataedu
14:50 Hankkeen tuloksia ja keskustelua [kumppanuusjohtaminen]

15:15 The patient can see you now – digitaalisuus soten ytimessä Ilkka Halava (KTM), tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja, Prime Frontier Oy ja Future Works Oy toimitusjohtaja

Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.6.

Kilpailijoista kumppaneiksi -verkoston tapaamiset

Kilpailijoista kumppaneiksi –verkosto on tarkoitettu kaikille ikäihmisten koti- ja omaishoidon parissa Satakunnassa toimiville, tervetuloa mukaan!

Torstaina 10.6. klo 14-16

Viimeinen hankkeen järjestämä Kilpailijoista kumppaneiksi -verkoston tapaaminen pidetään torstaina 10.6. klo 14-16 Porissa ravintola Klubilla (Porin Suomalainen klubi, Eteläranta 10), jos vain koronatilanne tällaisen tapaamisen ulkotilassa sallii (vaihdetaan tarvittaessa etätapaamiseksi).

Tapaamisessa vaihdamme kuulumisia, mietimme miten verkoston toimintaa halutaan jatkaa hankkeen päättymisen jälkeen ja keskustelemme KumppanuusAkatemian tuotosten hyödyntämisestä. Kilpailijoista kumppaneiksi –verkosto on avoin kaikille ikäihmisten koti- ja omaishoidon parissa Satakunnassa toimiville. Tervetuloa mukaan!

Tarjoilujen vuoksi toivomme, että ilmoittaudut viimeistään tiistaina 8.6. http://ty.fi/kk13. Jos et saa ilmoittautumisesta vahvistusta sähköpostiisi, laitathan Mirjelle viestiä (mirje.halla@utu.fi)

Luentosarja

KumppanuusAkatemia järjestää maalis-toukokuussa viiden verkkoluennon sarjan teitä kiinnostavista aiheista. Luennot järjestetään joka kolmas keskiviikko klo 14-15 etäyhteydellä. Nämä luennot eroavat muista tapaamisistamme niin, että pääpaino on asiantuntijan esityksellä. Näissä voit siis vain nojata taaksepäin ja kuunnella! Jokaisen luennon lopuksi olemme toki varanneet aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

3.3. Miten viestiä ja kommunikoida selkeästi (video katsottavissa KumppanuusAkatemia-sivulla)
24.3. Palvelumuotoilun työkalut organisaation apuna
(esitys)
14.4. Miten rakentaa luottamusta ja avoimuutta organisaatiosa
5.5. Asiakaslähtöistä osaamista kehittämään ja johtamaan!
26.5. Onnellisuus työssä: Avaimia hyvään työhyvinvointiin